Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Χορηγοί

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

Η Asset Ogilvy Public Relations, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Ogilvy, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα, με περισσότερα από 25 χρόνια δραστηριοποίησης και εμπειρίας. Ανακηρύχτηκε εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων της Χρονιάς στα Ermis Awards 2016 για τέταρτη συνεχή φορά. Διαθέτει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνει Corporate Strategy, Public Affairs, Pharmaceutical PR, Online reputation management, Consumer marketing, Brand PR, Sports & Event Management όπου με την συμβολή και την εξειδίκευση της ομάδας Social@Ogilvy εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις πλέον σύνθετες ανάγκες των εταιρειών και brands.

Η ΔΕΠΑ είναι η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα. Είναι δυναμικός όμιλος εταιρειών, με σημαντική συμβολή στην οικονομία της χώρας. Περιλαμβάνει τον ΔΕΣΦΑ (100%), την ΔΕΔΑ (100%), τις ΕΔΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας & ΕΠΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (50%) & την ΠΟΣΕΙΔΩΝ (αγωγός Ελλάδας – Βουλγαρίας) με 50%.

Η Gravity The Newtons είναι μια εταιρεία στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης επικοινωνίας με 360 προσέγγιση. Από το brand management και το corporate affairs έως το media relations και το public affairs, από το events management και την υποστήριξη και χάραξη του CSR μιας εταιρείας, έως το customized monitoring και reporting. Παράλληλα αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση της digital παρουσίας των brands και των εταιρειών. Η Gravity The Newtons προσφέρει υπηρεσίες σε μια μεγάλη γκάμα πελατών, διαφορετικών αναγκών, καθώς είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία χάραξης και εφαρμογής της επικοινωνίας που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις σήμερα στην ιδιαίτερη εποχή που ζούμε.

H Οne Team, exclusive affiliate του παγκόσμιου δικτύου επικοινωνίας Grayling, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Marketing Communications, καλύπτοντας ανάγκες στρατηγικού σχεδιασμού και εφαρμογής προγραμμάτων Public Relations, Public Affairs, Media Relations, Crisis Management, Community Relations, Corporate Responsibility, Event Management, Social Media και Digital Advocacy. Η εταιρεία προσέθεσε στις δομές της την Phygital φιλοσοφία, διατηρώντας στην φαρέτρα της ενέργειες φυσικής επικοινωνίας με μετρήσιμο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία άμεσης αποτελεσματικότητας. Το 2017 διακρίθηκε με βραβείο Superbrands.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η interpretit ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής για απρόσκοπτη επικοινωνία και παρέχει υπηρεσίες ταυτόχρονης και διαδοχικής διερμηνείας και υπηρεσίες μετάφρασης. Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και το μεράκι των στελεχών της για να διασφαλίσει ότι το μήνυμά σας θα ακουστεί δυνατά, καθαρά και με ακρίβεια σε οποιαδήποτε γλώσσα!
Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.interpretit.eu.

  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Νένα Γιαννακίδου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 112), fax: 210 6617 778, e-mail: nenag@boussias.com

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR